Illustration

#ТЕХНОЛОГІЯ | Травень 26, 2022

Ідеальний сад від Biochem Agro

Компанія Biochem Agro втілює передові рішення інтенсивного садівництва під ключ. Надає професійний супровід клієнтам: від тих, що планують закласти одногектарний сад до тих, що мають 800 га садових насаджень; від складання бізнес-плану до отримання врожаю та впровадження власної переробки плодів.

ПРИБУТКОВИЙ САД Нині зникає таке поняття: «Посадити сад з любові». Сад вирощують для бізнесу. До Biochem Agro звертаються ті, хто приходить у садівництво з інших видів бізнесу, а також досвідчені садівники, що хочуть оновити сади й технології, збільшити рентабельність господарства. Новачки спочатку визначаються з культурою, яку хочуть вирощувати: кісточкові, яблуні або груші. Потім — з призначенням плодів: для переробки, для продажу в свіжому вигляді на внутрішньому ринку чи для експорту. 
Великі господарства замовляють у Вiochem Agro спеціалізовану садову техніку, дріт, трос, сітки, комплектовання для шпалер, системи зрошення та фертигації, їхню автоматизацію. 
Господарства, що мають родючі сади та багато падалиці, цікавляться обладнанням для перероблення яблук на сік прямого віджиму. Адже так можна заробити значно більше, ніж здавши ці яблука на переробку іншим підприємствам. Проте треба вміти продавати сік, займатися його маркетингом, розвитком торгової марки. 

Illustration
Illustration

Василь Бондаровський, директор ТОВ «Біохім Агро»

БІЗНЕСПЛАН: СОРТИ, ТЕХНОЛОГІЇ, ВКЛАДЕННЯ ТА ВІДДАЧА
— За роботу беремося, якщо до висаджування саду рік, а то і два. Складаємо детальний бізнес-план, де бачимо фінансові вкладення та віддачу, етапи інвестицій. Візуально оцінюємо ділянку, статистичні дані, беремо аналіз ґрунту та води. На основі цих даних та багаторічного досвіду визначаємо можливість закладення саду на цій ділянці та прогнозуємо його розвиток. Після цього обговорюємо сорти та схему садіння. Пропонуємо подивитися наші втілені проєкти, поїхати подивитися сучасні сади за кордоном. Обговорюємо, як можна перенести закордонний досвід у наші природно-кліматичні умови. 
Визначившись із сортом та схемою садіння, можемо зрозуміти вартість проєкту. Після того бронюємо безвірусні високопродуктивні саджанці. Частину гарантій несемо ми. 
Робимо загальний проєкт на сад, на поливну систему, на шпалеру. Готуємо ґрунт, прописуємо технологічну карту, період висаджування. Встановлюємо шпалеру. Надаємо в оренду техніку для висаджування.

Більше новин

Illustration

#ШКІДНИКИ | Квітень 15, 2022

Медяниця у грушевому саду

Ділимось ефективним способом боротьби зі шкідником вашого саду.

Illustration

#НОВИНИ | Березень 21, 2022

Причини виникнення сітки на плодах

Зовнішні клітинні шари покриті зростаючою речовиною і утворюють так звану кутикулу. Ці анатомічно особливі структури впливають на глибші клітинні шари (Krapf 1961). Міжклітинний простір (розтріскування) - ідеальні вхідні ворота для цвілі, грибів, та інших патогенів.

Illustration

#ТЕХНОЛОГІЯ | Червень 01, 2023

Polyversum – новий екологічний препарат

Нині, на початку нового сезону, особливо коли погодні умови вкрай нестабільні, садівникам, ягідівникам, овочівникам важливо обрати якісні засоби для ефективного захисту рослин від хвороб. Для цього новий революційний екологічний препарат на основі живого мікопаразитичного гриба Pythium oligandrum – Polyversum.